ВІДДІЛ АНАЛІЗУ БІОХІМІЧНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ
Відділ проводить аналізування таких сільськогосподарських культур:
пшениці, жита, тритикале, ячменю, гороху, кукурудзи, вівса, проса, гречки, ріпаку, сої, соняшника.
За наступними показниками:
(для зернових/зернобобових та олійних культур):
1. Вологість;
2. Натура;
3. Масова частка сирої клейковини;
4. Якість клейковини
Для проведення вищезазначених досліджень необхідно надати:
- заявку встановленого зразка;
- зразок зерна (не менше 2 кг для зернових і зернобобових та не менше 1 кг для дрібнонасінневих олійних культур);
- документ, що підтверджує оплату наданих послуг.
За результатами лабораторних досліджень замовнику видається Протокол визначення біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур.
![]() |
![]() |
< Попередня | Наступна > |
---|