ВІДДІЛ АНАЛІЗУ БІОХІМІЧНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ

Відділ проводить аналізування таких сільськогосподарських культур:

пшениці, жита, тритикале, ячменю, гороху, кукурудзи, вівса, проса, гречки, ріпаку, сої, соняшника.

За наступними показниками:

(для зернових/зернобобових та олійних культур):

1. Вологість;

2. Натура;

3. Масова частка сирої клейковини;

4. Якість клейковини 

Для проведення вищезазначених досліджень необхідно надати:

  • заявку встановленого зразка;
  • зразок зерна (не менше 2 кг для зернових і зернобобових та не менше 1 кг для дрібнонасінневих олійних культур);
  • документ, що підтверджує оплату наданих послуг.
За результатами лабораторних досліджень замовнику видається Протокол визначення біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур.
IMG 20240108_104849 IMG 20240108_110302
 
▲ Вгору